comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Douglas Costa, Bayern Münih'e gitti

27 Haziran 2015, Cumartesi 11:30
Douglas Costa, Bayern Münih'e gitti

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu, takımın yıldızları Douglas Costa ve Luiz Adriano'nun transfer durumu hakkında konuştu.

Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Douglas Costa'nın Bayern Münih'e transfer olacağını söyledi.

Ülke basınına konuşan Rumen teknik adam, Bayern Münih'in, Costa'yı transfer etmek için uzun süredir çaba sarf ettiğini ve sonuçlandırmak üzere olduğunu belirterek, "İki kulüp arasında kıştan beri görüşmeler sürüyor. Douglas, takımımızda daha fazla gelişim gösteremezdi" dedi.

Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben'in 31 yaşına geldiğini hatırlatan Lucescu, "Bence Douglas'a, Robben'in rolünü verecekler çünkü aynı özelliklere sahip. Daha 24 yaşında, ilerleyen yıllarda Robben'in seviyesine çıkabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Alman basını, Bayern Münih'in Costa için 35 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini öne sürüyor.

Hakkında transfer haberleri çıkan Donetsk'in golcüsü Luiz Adriano hakkında da konuşan Mircea Lucescu, El-Ahli takımıyla bonservis konusunda anlaşmalarına rağmen Brezilyalı golcünün Katar'a gitmek istemediğini söyledi.

Adriano'nun Avrupa'ya transfer olabileceğini kaydeden deneyimli teknik adam, "Roma, Milan ve Monaco gibi kulüplerden birisine transfer olabilir. Bizimle sözleşmesi 6 ay sonra bitecek ve kulüp transferden para kazanmak istiyor" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!