comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Ribery: "De Bruyne Bayern Münih'e uygun bir oyuncu değil"

01 Nisan 2015, Çarşamba 19:10
Ribery:

Franck Ribery, son dönemde transfer söylentilerinde adı sıkça Bayern Münih'le anılan Kevin de Bruyne hakkında ilginç bir yorum yaptı.

Bayern Münih'in yıldızı Franck Ribery'ye göre, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Kevin de Bruyne Bayern Münih'in yapısına uygun bir oyuncu değil.

Bir süredir Bayern Münih'in, Arjen Robben veya Franck Ribery'nin takımdan ayrılması halinde De Bruyne'ü transfer edeceği konuşuluyor. Sezonun geri kalan bölümünde dokuz gol, 16 asist üreten 23 yaşındaki Belçikalı, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
2012'de Chelsea'ye transfer olan De Bruyne, Maviler'in formasını yalnızca üç kez giyebilmiş, Wolfsburg'a transfer olmadan önce Genk ve Werder Bremen'de kiralık olarak oynamıştı.

De Bruyne'ün bu sezon ortaya koyduğu performansı Bayern'de tekrarlayamayacağını savunan Ribery, şu sözlerle konuştu:

"De Bruyne topu alıp dripling yapabilen bir oyuncu değil. Rakipleri karşısında bulmayı sevmiyor. Kontratak futbolunda müthiş bir oyuncu, ancak Bayern'de hücum ederken önünüzde yalnızca üç-dört metrelik bir alan oluyor. Elbette hala genç bir oyuncu ve oldukça yetenekli, kendini geliştirebilir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!