comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Guardiola'nın durağı Katar!

04 Şubat 2015, Çarşamba 13:56
Guardiola'nın durağı Katar!

Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan teknik direktör Pep Guardiola'nın, Katar'a gidebileceği iddia edildi.

Bild gazetesinin manşetten verdiği habere göre; Bayern Münih'le 3 yıllık sözleşme imzalayan ve yeni anlaşma için de olumlu bakılan Guardiola, 2022 Dünya Kupası için Katar'ın başına geçecek. Schalke ile 1-1 berabere kalmasına lig liderliğini sürdüren Bayern'in teknik patronunun, geçmişte Katar Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden El-Hilal takımının 2 yıl formasını giydiği hatırlatılırken, Katar Milli Takımı'nın başına geçmek için yüklü bir parayı cebine koyacağı iddia edildi.
 
44 yaşındaki başarılı teknik adamın Katar'ın 2022 Dünya Kupası elçisi olduğu da vurgulanırken, Bayern'in geçen ay Kış kampını Doha'da yaptığı hatırlatıldı. Guardiola'nın Katar'ın Dünya Kupası'nı düzenlemesine sıcak baktığının da altı çizilirken, Katalan teknik adamın "Katar'da herkes kupanın en iyi şekilde yapılması için yardım ediyor. Katar, dünyanın en büyük futbol organizasyonuna ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip" sözlerine göndermede bulunuldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!