comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Shaqiri'ye 'Yakın' markaj!

08 Ekim 2014, Çarşamba 21:53

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Alman devi Bayern Münih'te forma giyen İsviçreli yıldız Xherdan Shaqiri'yi transfer etmek istiyor.  
 

Türk asıllı İsviçreli teknik direktör Murat Yakın'ın çalıştırdığı Spartak Moskova, yaz transfer döneminde de Shaqiri için girişimde bulunmuş ancak Bayern'in satmama yönünde kararlı duruşu sonrası bu transferde geri adım atmıştı.
 
Bundesliga'da 7 haftanın geride kalmasına rağmen beklediği süreleri alamayan Shaqiri'nin de forma giyebileceği bir takıma gitmek istemesi, Spartak'ın bu transfer için iştahını kabartmış durumda. Rus basınında yer alan haberlerde Spartak'ın Shaqiri için devre arasında ciddi şekilde girişimde bulunarak transferi sonlandırma amacında olduğu belirtiliyor.
 
Menajerinden transfer açıklaması!
 
Transfer hakkında açıklamalarda bulunan Shaqiri'nin abisi ve aynı zamanda menajeri Erdin Shaqiri, yaz transfer döneminde Bayern'in Shaqiri'yi satmak istemediğini, Ocak ayına kadar durumların değişebileceğini, bekleyip görmek gerektiğini söyledi.
 
Bu sezon Bundesliga'da 7 maçta 258 dakika oynayan, Şampiyonlar Ligi'ndeki 2 maçta ise yalnızca 13 dakika süre alan Shaqiri de konuyla ilgili bir açıklama yaptı;
 
Bayern Münih'le 2016 yılına kadar sözleşmesinin olduğuna vurgu yapan Shaqiri; "Geleceğimle ilgili karar vermeliyim ancak şu anda buradayım, çalışıp forma giymek istiyorum. Forma giyeceğim yerde olmak istiyorum." sözlerini kullandı.
 
Rus devi Spartak Moskova'nın Shaqiri için 20 milyon avroyu gözden çıkardığı, Bayern Münih'in ikna edilmesi sonrasında bu transferin Ocak ayında sonlanabileceği gelen haberler arasında.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!