comScore

Bayern Münih Bayern Münih

Bayern Münih'i düşündüren ikili

28 Nisan 2014, Pazartesi 20:13

Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid maçında Ronaldo ve Bale ikilisini durdurmaya çalışacak.

Real Madrid ve Bayern Münih, Allianz Arena'da İspanya'da 1-0 tamamlanan mücadelenin rövanşında final bileti için sahaya çıkacaklar. Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola, Carlo Ancelotti'nin aynı anda sahaya sürmeye hazırlandığı Ronaldo ve Bale ikilisi için önlem almaya çalışacak.

"Real Madrid çok hızlı, çok koşan bir takım. Eğer topu kaybederseniz, boşlukları iyi kapatıp bir an önce savunmaya yerleşmek zorundasınız. Bu nedenle birçok farklı senaryo hazırlamam gerek. Her türlü duruma karşı hazırlıklıyız" diyen Pep Guardiola, Marca'nın verdiği habere göre Ancelotti'nin Bale ve Ronaldo'yu ön planda tutarak hayata geçirdiği kontraatak oyununa karşı çözüm üretmeye çalışıyor.
Bayern Münih, Santiago Bernabeu'da oynanan ve Real Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile biten karşılaşmada da topla daha fazla oynamış ancak kontraatak sonucunda gelen Karim Benzema'nın golü ile sahadan yenik ayrılmıştı.

Benzema'nın da Real Madrid oyun sistemindeki öneminin farkında olan Guardiola, Allianz Arena'da oynanacak olan maçta bu sezon Şampiyonlar Lig'nde 19 gol kaydeden (14 Ronaldo, 5 Bale) ikilinin hızını kesmek için çaba verecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!