Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 1-0 yenilen Münih'in yıldızı, rövanş karşılaşmasında her şeyin farklı olacağını dile getirdi.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Robben, "Madrid'in defansif futbol oynaması hepimiz için sürprizdi. Biz ofansif futbol oynamaya ve gol atmaya odaklanmıştık ama kontra ataktan golü kalemizde gördük. Motivasyonumuz yerinde. Real Madrid'in La Decima'yı istediğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Tecrübeli yıldız iki mükemmel takımın karşı karşıya geleceğini ifade ederken, "Biz hala açız ve bu takımın tarih yazabileceğini biliyoruz. Bu yüzden onlar kadar motiveyiz. Eğer Ronaldo ve Bale birlikte oynarsa bizim için kolay olmayacak. Ama onlar da burada işlerin zor olacağını biliyor" şeklinde konuştu.
Bayern Münih geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u eleyerek zafere ulaşmıştı.

