comScore

Bayern Münih Bayern Münih

G.Saray-Juve maçı için ilginç yorum!

05 Mart 2014, Çarşamba 12:32

Bayern Münih'in başkanı Karl Heinz Rummenigge, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Juventus arasında oynanan maç hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih'in başkanı Karl Heinz Rummenigge, İtalyan takımı Juventus'un, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yoğun kar yağışı nedeniyle ikinci güne sarkan maç sonunda Galatasaray'a elenmesiyle ilgili, “Oynamaması gerekirdi. Birileri baskı yaptı” iddiasında bulundu.

İtalyan La Gazzetta dello Sport'a konuşan Rummenigge, Galatasaray'ın Juventus'u elediği maçla ilgili yorum yaptı. Juventus'un İstanbul'dan bu şekilde çıkmış olmasının kendisini üzdüğünü ifade eden Rummenigge, "Orada olan inanılmaz. Durum buyken, oynanamaz. Bu ciddi değil, bildiğim kadarıyla oynanmaması gerekirdi ama birileri ertesi gün kura var dedi. Bu durumda en iyisi ertelemekti. Kuralar için bir çözüm bulunurdu” değerlendirmesinde bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 6. ve son maçında Galatasaray-Juventus İstanbul'da karşılaşırken, 32. dakikada saha ani bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle beyaza bürünmüş ve maç ertesi güne sarkmıştı. Zemini kar yağışından olumsuz etkilenen Türk Telekom Arena'daki karşılaşmayı, Wesley Sneijder'in golüyle kazanan sarı-kırmızılılar, yoluna Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde devam etmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!