comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona'nın Vilanova kararı! Gelecek sezon....

25 Nisan 2013, Perşembe 22:48

Barcelona Kulübü İkinci Başkanı Josep Maria Bartomeu, teknik direktör Tito Vilanova ve kaleci Victor Valdes'in geleceği hakkında net açıklamalar yaptı. Bartomeu ayrıca Neymar transferine de değindi.

Barcelona Kulübü'nün ikinci başkanı Josep Maria Bartomeu, Bayern Münih deplasmanında aldıkları 4-0'lık ağır mağlubiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Futbol kamuoyunda Barcelona'nın dönemin kapandığı yönündeki söylentilerle ilgili konuşan Bartemoue, "Bu bir dönemin sonu değil. Burada bnir yapı ve süreklilik var. Messi, Xavi, Iniesta, Pique, Busquets'in olmadığı bir Barcelona hayal edemiyorum" dedi.

Alt yapından yetiştirdikleri isimlerin Barcelona için her zaman önemli olacağını söyleyen İspanyol yönetici, "Bir zamanlar olduğu gibi 9 tane transfer yapmak zorunda kalmıyoruz. Artık bir değişim oldu ve bir temelimiz var. Sadece birkaç transferler kadroyu tamamlayabiliriz" diye konuştu.

VILANOVA GELECEK SEZON DA BARCELONA'DA

2014 yılında sözleşmesi soan erecek olan teknik direktör Tito Vilanova'nın geleceği hakkında da konuşan Josep María Bartomeu, "Vilanova gelecek yılda Barcelona'yı çalıştıracak. Biz ona fazlasıyla güveniyoruz. Kolay bir geçiş olmadı ve iyi işler çıkardı" diyerek İspanyol teknik adama güven duyduklarını dile getirdi.

VALDES VE NEYMAR İÇİN NET AÇIKLAMA

Victor Valdes'in ayrılacağı ve Neymar'ın transfer edileceği yönündeki dedikodular hakkında da konuşan Bartomeu, "Neymar ile ilgileniyoruz. Çünkü Pep Guardiola bizden, Neymar'a imza attırmamızı söyledi ve Vilanova da bu kararı destekledi. Neymar, Santos'un sözleşmeli bir futbolcusu ve şu an için onun ayrılması yönünde bir neden görmüyoruz. Eğer bu konuda bir değişiklik olursa, Neymar için Brezilya'ya gideriz. Victor Valdes ise bize 2014 yılında ayrılacağını söyledi. Onun için bu yaz gidecek gibi bir şey tam olarak doğru değil. Ancak Valdes'in gitmesi halinde yerini alabilecek bir isim mutlaka bulunacaktır" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!