comScore

Barcelona Barcelona

Sporting Gijon - Barcelona maçı özeti ve golleri

17 Şubat 2016, Çarşamba 21:20
Sporting Gijon - Barcelona maçı özeti ve golleri

İspanya La Liga'da Barcelona erteleme maçında Sporting Gijon'u 1-3 yendi ve Atletico Madrid ile arasındaki puan farkını daha da açtı

FutbolArena - İspanya La Liga'da 16. haftanın ertelenen maçı Sporting Gijon - Barcelona mücadelesi 17 Şubat 2016 akşamı oynandı ve Barcelona 1-3'lük rahat bir galibiyet alarak 2. Atletico Madrid ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı. 

Bu skorun ardından Barcelona 24. maçlar sonucu 60 puanla farkı açarken, Sporting Gijon 23 puanla 16. sırada kaldı. 


Sporting Gijon - Barcelona maçı özeti ve golleri


Arda Turan'ın Andres Iniesta yerine ilk 11'de başladığı maçta Lionel Messi ve Luis Suarez yıldızlaştı. 25. dakikada Lionel Messi sağ kanattan içeri kat etti ve sol ayağıyla uzaktan vurduğu şutu ağlarla buluştu. Bu Messi'nin La Liga'da attığı 300. gol oldu! 27'de ise Carlos Castro Garcia maça eşitliği getirdi. Buna karşın 31'de Messi tekrar sahneye çıktı ve Luis Suarez'in ikinci asistini de gole çevirmeyi başardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 61. dakikada bir penaltı kaçıran Suarez, 67'de Alex Vidal'den aldığı pasla çalımı attı ve sol ayağıyla harika bir son vuruş yaptı durumu da 1-3'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona maçı 1-3 kazandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!