comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona 7-0 Valencia

04 Şubat 2016, Perşembe 00:10
Barcelona 7-0 Valencia

Barcelona evinde Valencia'yı 7-0 mağlup etti. Barcelona - Valencia maç özeti ve golleri  haberimizde. Arda Turan Barcelona - Valencia maçında nasıl oynadı?

FutbolArena - İspanya Kral Kupası Yarı Final mücadelesi ilk maçında Barcelona evinde Valencia'yı 7-0 mağlup etti. 7. golün asistini yapan Arda Turan 90 dakika sahada kaldı.

Barcelona - Valencia maç özeti ve golleri (Kaç kaç bitti? , maç sonucu)


Barcelona'nın gol olup yağdığı maçta tüm golleri 2 isim attı. 7, 12, 83 ve 88. dakikalarda attığı gollerle rakip ağları 4 kez sarsan Luis Suarez yıldızlaşırken, 29, 58 ve 74. dakikalarda gollerini sıralayan Lionel Messi de hat-tricke imza attı. Valencia'ya maç boyunca top göstermeyen Barcelona sahadan ezici üstünlükle ayrıldı: 7-0

Arda Turan Barcelona - Valencia maçında nasıl oynadı?


90 dakika sahada kalan ve 7. golün asistine imza atan Arda Turan, Messi'nin hat-tricke imza attığı gol öncesi pozisyonu başlatan isim oldu. Maç boyunca tek şut çeken Arda Turan, bu şutta kaleye isabet sağlasa da çizgiyi geçemedi. Yüzde 92 isabetli pas yüzdesiyle oynayan milli oyuncumuz, 2 de önemli pasa imza attı. 94 kez topla buluşan Arda, 6 ikili mücadeleden galip ayrıldı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!