comScore

Barcelona Barcelona

Roberto Carlos bombayı patlattı! 'Neymar bir gün...'

12 Ocak 2016, Salı 09:16
Roberto Carlos bombayı patlattı! 'Neymar bir gün...'

Brezilyalı futbol adamı, Barcelona'nın genç yıldızının Real Madrid forması giyebileceğini söyledi.

FutbolArena – Geçtiğimiz gün FIFA Ballon d'Or ödültöreni gerçekleşti. Neymar, Messi ve Ronaldo'nun arkasında 3. oldu. Brezilyafutbolunun efsanevi isimlerinden Roberto Carlos, ülkesinin şu andaki en büyükyıldızı olan Neymar'la ilgili açıklamalar yaptı. Carlos: "Neymar çok genç.Eminim ki gelecek sene Ballon d'Or'da daha üst bir basamakta yer alacak." diyekonuştu.

Zidane'ın teknik direktörlük görevine getirildiğiReal Madrid'de çalışması için teklif aldığını açıklayan Roberto Carlos,Barcelona'nın yıldız forvetinin geleceğiyle ilgili de oldukça dikkat çekici biraçıklama yaptı. Carlos: "Neymar'ın bir gün Real Madrid'e geleceğinidüşünüyorum." dedi.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen amakariyerinin büyük bölümünü Real Madrid'de geçiren Roberto Carlos, 2012'deantrenörlüğe başlamıştı. Anzhi'deki yardımcı antrenörlüğünden sonra Sivasspor veAkhisar Belediyespor'da ilk teknik direktörlük deneyimlerini yaşayan 42yaşındaki futbol adamı son olarak Hindistan'da Delhi Dynamos'un başına geçmişti.Roberto Carlos yönetimindeki Delhi Dynamos ligde play-off yarı finalinde Goa'yaelenmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!