comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona için Ezequiel Lavezzi iddiası

17 Kasım 2015, Salı 09:04
Barcelona için Ezequiel Lavezzi iddiası

İspanyol basını, Katalan kulübünün Paris Saint Germain'in Arjantinli forveti Lavezzi'yi kadrosuna katacağını iddia etti.

FutbolArena Dış Haberler – Yeni sezon öncesi Pedro'yuChelsea'ye satan Barcelona'da Messi'nin de sakatlanmasıyla forvet hattında sorunyaşanmaya başladı. Kadronun yeterince geniş olmadığı eleştirileri de yapıldı.Katalan kulübünün transfer yasağı Ocak ayında sona erecek. Arda Turan ve AleixVidal artık resmi maçlarda forma giyebilecek. Ancak İspanyol basınına göreBarcelona buna rağmen takıma yeni isimler katmayı hedefliyor.

Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Sportgazetesinin haberine göre takımın transfer listesinin ilk sırasında EzequielLavezzi var. Paris Saint Germain ile kontratı 2016 Haziran'da bitecek olanArjantinli forvet kanatlarda da oynayabildiği için Barcelona'nın oyun sistemineuyacağı belirtildi. Barcelona kulübü yöneticisi Roberto Fernandez'in birçok defaParis'e giderek 30 yaşındaki forveti canlı izlediği de ifade edilirken ParisSaint Germain'in bu oyuncuyu Ocak ayında 5 milyon Euro bonservis bedelikarşılığında verebileceği öne sürüldü. Habere göre Barcelona, PSG'ye 5 milyonEuro teklif ederken Lavezzi'ye de senelik 5 milyon Euro'dan 2.5 yıllık birkontrat sunacak.

2012 yılında Napoli'den 26.5 milyon Euro'ya PSG'yetransfer olan Lavezzi, Fransız kulübünde bir türlü beklentileri karşılayamadı.Yapılan yıldız transferler nedeniyle sık sık yedek kalan Arjantinli futbolcuözellikle Di Maria transferinin ardından ilk 11 şansını neredeyse tamamenkaybetti. Lavezzi bu sezon PSG formasıyla toplam 15 maça çıkarken bunlarınyalnızca 3'ünde ilk 11 başladı. Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 karşılaşmada toplam 19dakika görev aldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!