comScore

Barcelona Barcelona

Neymar'a dev teklif

20 Ekim 2015, Salı 14:58
Neymar'a dev teklif

Manchester United yaz transfer dönemi Neymar'ı alabilmek için neler yapmış neler!

FutbolArena Dış Haberler - Yaz transfer döneminde Manchester United geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattıkları ancak beklenen verimi alamadıkları santrafor Radamel Falcao'yu geri yollamış, golcü Robin van Persie'yi Fenerbahçe'ye, Javier Hernández'i ise Bayer Leverkusen'e satmıştı.
 
Golcülerini bir bir kaybeden Mancheste United, büyük bir hücum yeteneği olan kanat oyuncusu Angel Di Maria'yı da Paris Saint-Germain kulübüne satmıştı.
 
İşte tam da o günler birçok yıldız golcünün ismi Manchester United ile anılmaya başlanmıştı. Bu isimlerden birisi de Barcelona'nın süperstarı Neymar idi. 
 
Gerek Katalan temsilcisi Barcelona gerekse Neymar'ın bu transferi gündemlerine dahi almamasına rağmen o dönem Manchester United'ın 139 milyon Sterlin gibi astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olması bugünlerde yeniden konuşulan konular arasında.
 
İspanyol basınında yer alan bu rakamın yanı sıra Manchester United 23 yaşındaki golcü oyuncuya haftalık 280bin Sterlin ve senelik 14.65 milyon Sterlin önermiş.
 
Neymar'ın babasının sözlerine dayandırılan habere göre Manchester United transferin bitimine sayılı günler kala Barcelona'yı telefonla arıyor ancak Neymar'ın sözleşmesinin devam ettiği ve satışının söz konusu olmadığı cevabını alıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!