comScore

Barcelona Barcelona

Pique'den ıslık ve Sergio Ramos açıklaması

10 Ekim 2015, Cumartesi 09:29
Pique'den ıslık ve Sergio Ramos açıklaması

İspanya'nın Lüksemburg ile oynadığı maçta da ıslıklanan Pique karşılaşmanın ardından gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena Dış Haberler – EURO 2016 Elemeleri'nde C Grubu'nda İspanya sahasında ağırladığı Lüksemburg'u 4-0'lık skorla mağlup ederken karşılaşmaya damga vuran olan Gerard Pique'nin İspanyol taraftarlarca ıslıklanması oldu. 
 
Karşılaşmanın ardından Pique konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu, "Islıklamalar ne zaman sona erecek?" sorusuna yanıt olarak: "Bunu insanlara sormalısınız. Ben sahada konuşmayı severim. Bence bugün iyi bir maç çıkardım ve aldığımız skorla Fransa'ya gitmeyi garantiledik. Bu konuda ne düşündüğümü daha önce binlerce kez ifade ettim. Kimse benim milli takıma bağlılığım hakkında bir şüpheye düşmemeli. 16 yaşımdan beri İspanyol milli takımlarında oynuyorum. Çocukluktan beri neler söylediğime insanlar arşivlerden bakabilirler. Milli takım veya bu ülke için hiçbir kötü söz bulamayacaksınız." dedi.
 
Real Madrid'in ve İspanyol Milli Takımı'nın simge futbolcularından Sergio Ramos ile aralarında sorun yaşandığı öne sürülen Pique, bu iddiayla ilgili olarak da: "Başlangıçta aramızın iyi olmadığı bir gerçek. Ama şu anda çok daha iyiyiz. Bu durumdan mutluyum çünkü savunmada birlikte oynuyoruz, birbirimizi iyi anlamamız ve iyi anlaşmamız gerekiyor." diye konuştu.
 
Pique geçen sezon şampiyonluk kutlamasında Cristiano Ronaldo ile dolaylı yoldan alay eden bir konuşma yapmış ve Real Madrid taraftarlarının büyük tepkisini çekmişti. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Sergio Ramos'la da medya üzerinden bir tartışmaya girmişti. İspanya Süper Kupası finalinde Atletico Bilbao ve Barcelona taraftarlarının İspanyol ulusal marşını ıslıklaması hakkında "Herkesin düşünce özgürlüğüne saygı gösterilmeli" diyen Pique, Katalonya'nın bağımsızlık sürecinde de yaptığı açıklamalarla özellikle başkent Madrid'in büyük tepkisini çekmişti. Tecrübeli oyuncu bu sezon İspanya Milli Takımı'nın iç sahada oynadığı bütün karşılaşmalarda ıslıklandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!