comScore

Barcelona Barcelona

Pedro, Barcelona'dan ayrılıyor mu?

12 Ağustos 2015, Çarşamba 12:10
Pedro, Barcelona'dan ayrılıyor mu?

Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Pedro geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın futbolcusu Pedro Rodriguez, takımındaki geleceğinin belirsiz olduğunu söyledi.

UEFA Süper Kupa'da uzatma dakikalarında attığı golle Barcelona'nın Sevilla'yı 5-4 yenerek zafere ulaşmasında önemli rol üstlenen Pedro, basın mensuplarına transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Angel Di Maria'nın, Paris Saint-Germain'e transferinin ardından bu sezon Manchester United'a gidebileceği iddia edilen Pedro, Barcelona'dan ayrılmak isteyip istemediğine ilişkin soruya, "Ayrılmak istemiyorum. Ama karışık bir durum var. Sorun para değil, maçlarda aldığım sürenin azlığı" cevabını verdi.

Barcelona formasıyla son maçına çıkmış olabileceğini belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hırslı bir oyuncuyum, Gitsem de kalsam da Barcelona her zaman benim takımım olacak" değerlendirmesini yaptı.

Barcelona'nın kulüp sekreteri Robert Fernandez'in, Pedro'nun takımdan ayrılmak için izin istediği yönündeki açıklamalarına da cevap veren İspanyol futbolcu, "Durumumla ilgili gözardı edilen birçok nokta var. Fernandez'in açıklamaları, haksız ve çok şanssız sözlerdi" ifadelerini kullandı.

Barcelona formasıyla geçen sezon 50 maçta forma giymesine rağmen genelde son dakikalarda oyuna alınan Pedro, 11 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!