comScore

Barcelona Barcelona

Busquets: 'Pedro oynamak istiyor'

25 Temmuz 2015, Cumartesi 00:33
Busquets: 'Pedro oynamak istiyor'

Önce Neymar, sonra Luis Suarez ve bu sene de Arda. Her geçen yıl oynadığı süre azalan Pedro için belki de artık ayrılık vakti...

FutbolArena Dış Haberler - Tam adı Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma olan ve futbolseverler tarafından Pedro olarak bilinen İspanyol oyuncu Barcelona C Takımı'nda 70 kez, B Takımı'nda 55 kez ve A Takımı'nda yani La Liga'da mücadele eden Barcelona'da ise tam 204 kez forma giydi. İspanya Milli Takımı formasını da 51 kez giyen ve 16 gole imza atan Pedro'nun bu aralar aklı oldukça karışık.

Hücumda hem sağ hem sol kanatta ve forvet hattında forma giyebilen, her iki ayağını da kullanabilen Pedro'nun kafasını karıştıran konu ise Barcelona'da ki geleceği ve özellikle Manchester United'ın onu transfer etme çabaları.

Takım arkadaşı Sergio Busquets de bu konuya dair çeşitli açıklamalarda bulunurken, Pedro'nun düzenli oynaması gerektiği konusunun ısrarla altını çizdi.
 
27 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü Lionel Messi, Neymar ve Luis Suarez'in yedeği olarak sonradan oyuna girerek tamamlamıştı.
 
Busquets takım arkadaşıyla ilgili konuşmasında "Pedro ile konuştum. Onunla sohbetimiz hem bir takım arkadaşı hem de bir dostu olarak gerçekleşti ve fark ettim ki Pedro'nun Barcelona'daki geleceğine dair ciddi kuşkuları var. O Barca'da kalmak istiyor ancak buradaki rekabet çok daha farklı bir seviyede ve bu kadar kaliteli oyuncu barındıran bir kadroda formayı kapmak oldukça zor oluyor. Bana sorarsanız Pedro bizimle beraber kalmalı ancak kararı verecek olan da yine kendisidir." dedi

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!