comScore

Barcelona Barcelona

Neymar takım arkadaşlarına güveniyor

11 Mart 2015, Çarşamba 17:30
Neymar takım arkadaşlarına güveniyor

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, Messi ve Suarez ile her geçen gün daha iyi anlaştıklarını ve Real Madrid'deki Ronaldo, Benzema, Bale üçlüsünden daha iyi olduklarını savundu

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, Katalan ekibin forvet hattının Real Madrid'in hücum gücünden daha kuvvetli olduğunu savundu.

Genç ve yetenekli futbolcuların keşfedilmesini hedefleyen, 31 Mart-5 Nisan tarihleri arasında yapılacak 15. Uluslararası Akdeniz Kupası'nın tanıtımı dolayısıyla katıldığı organizasyonda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Neymar, takım arkadaşları Messi ve Suarez ile her geçen gün daha iyi bir uyum yakaladıklarını belirtti.

Arjantinli takım arkadaşı Messi'yi "dünyanın en iyi futbolcusu", Uruguaylı Luis Suarez'i de "en iyilerden biri" olarak tanımlayan Neymar, "Her ikisi de mükemmel futbolcular. Onlarla birlikte oynamak bir onur. Real Madrid'deki Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema üçlüsünden daha iyi olduğumuzu sanıyorum" şeklinde konuştu.

  Barcelona'nın teknik direktör Josep Guardiola zamanında, 2009'da yakaladığı büyük başarıyı bu sezon yine elde etmek istediklerini vurgulayan Neymar, "Her 3 kupayı (La Liga, Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi) birden kazanmak, büyük düşler kurmak için gerekli takıma sahibiz" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu ayrıca, 22 Mart'ta Nou Camp'ta oynayacakları El Clasico ile ilgili yöneltilen bir soruya ise "Final gibi bir maç. Real Madrid çok iyi bir kadroya sahip, çok zor bir maç ama biz sadece galibiyeti düşünüyoruz ancak önümüzde daha çok maç var" cevabını verdi.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!