comScore

Barcelona Barcelona

Messi: 'Ronaldo ile aynı takımda oynamak zor olur'

12 Ocak 2015, Pazartesi 18:10
Messi: 'Ronaldo ile aynı takımda oynamak zor olur'

Futbolun yıldızları İsviçre'nin Zürih şehrinde bir araya geldi. 

Bir önceki yılın Altın Topu'nu evine götüren yıldız futbolcu Ronaldo, "Üçümüz de birinci olmayı hakettik. Hepimizin olağanüstü başarılara imza atması gurur duymak için yeterli." diye konuştu. Başka futbolcuların rekorlarını kırma gibi bir hırs yapmadığını söyleyen Real Madrid'li futbolcu, "Futbolcunun takım içindeki bireysel başarısı önemlidir. Ben başkalarını değil geçmişte gösterdiğim performansı geçmeye çalışıyorum." diye vurguda bulundu.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi ise Ronaldo'yu övdü ama aynı takımda oynamanın zor olacağını söyledi. Messi, "Cristiano'nun geçen seneki başarıları çok etkileyici. Bir çok maçta sonucu etkileyen oyuncuydu." yorumunda bulundu. Messi, buna rağmen Cristiano Ronaldo'yla aynı takımda oynamanın zor olacağını vurguladı.
Genç Alman kaleci Manuel Neuer ise yaptığı açıklamada, futbolun iki dev ismiyle beraber Altın Top'a aday gösterildiği için mutlu olduğunu söyledi. Neuer, Bayern Münih ile gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmayı hedeflediğini vurguladı. Kaleci Neuer, "Bayern ile üç kupayı da kazanmak istiyoruz. Zor olacağını biliyorum ama Şampiyonlar Ligi finalinin Berlin'de oynanması bizi motive ediyor." ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!