comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona'dan Messi'ye özel tören

09 Ocak 2015, Cuma 11:40
Barcelona'dan Messi'ye özel tören

İspanya La Liga tarihinin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu unvanını eline geçiren Lionel Messi için özel bir tören düzenlenecek.

Arjantinli yıldız, Kasım ayındaki Sevilla maçında attığı gollerle Athletic Bilbao efsanesi Telmo Zarra'nın 60 yıllık rekorunu geçip (251 gol) İspanya La Liga tarihinin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu olmuştu.
 
Barcelonalı yıldız, haftasonunda Nou Camp Stadı'nda Atletico Madrid ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek törende onurlandırılacak.
 
Lig kariyerinde 294 maçta 258 kez fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, toplamda ise 378 golle Barcelona kulübü tarihinin de açık ara en skorer futbolcusu olma unvanını her geçen gün daha da perçinleştiriyor.
 
ÇEYREK FİNALE GÖZ KIPTI
 
Bu arada, İspanya Kral Kupası'nda Elche'yi konuk eden Barcelona, rakibini Neymar (2), Luis Suarez, Messi ve Jordi Alba'nın golleriyle 5-0 mağlup ederek tur kapısını sonuna kadar araladı.
 
Önümüzdeki hafta oynanacak rövanşın ardından olağanüstü bir mucize gerçekleşmediği takdirde yoluna devam edecek olan Barça, çeyrek finalde Real Madrid-Atletico Madrid eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
 
Teknik direktör Luis Enrique ile Messi arasındaki sorun nedeniyle hafif çaplı bir krizin içinde olan Katalan ekipte, Elche maçının yıldızı Neymar konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.
 
Brezilyalı golcü, "Soyunma odasında neler konuşulduğunu söyleyemem. Messi ve Suarez de gol attığı için onlar adına mutluyum. Şimdi Atletico maçında da aynısını yapmalıyız" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!