comScore

Barcelona Barcelona

Capello'dan ŞOK itiraf: 'Messi'yi Juventus'a istemiştim'

30 Ekim 2014, Perşembe 17:45

Juve'nin eski İtalyan hocası Capello, Arjantinli yıldız Messi için daha önce girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Juventus'un eski teknik direktörü Fabio Capello, İtalyan ekibini çalıştırdığı zamanlarda Lionel Messi'yi kiralamak için Rijkaard ile konuştuğunu söyledi.
 
AS'a konuşan Rusya Milli Takımı'nın teknik patronu Capello, "Messi'yi Juventus'a kiralamak için girişimlerde bulunmuştum. Bu doğru. 2005'te Barcelona ile Gamper Kupası'nda karşılaştık. Oyun bir an durdu ve Rijkaard'ın yanına gittim. 'Messi'yi Juventus'a kiralamak istiyoruz. Senin zaten üç tane yabancın var. Neden Messi'yi bir yıllığına Juve'ye vermiyorsunuz ki?' dedim. Rijkaard ise bana, 'Yabancı problemini üç ya da dört aya halledeceğiz. Bu nedenle Messi'yi size veremeyiz.' dedi." ifadeleri kullandı.
 
Rijkaard'dan olumsuz sonuç alan Capello, "Messi'nin o zamanlar ne kadar yetenekli olduğunun farkına varmıştım. Fakat onu bize vermediler." dedi.
 
Şampiyonlar Ligi hakkında da açıklamalarda bulunanan Capello, " Şu anda Avrupa'nın en iyisi Real Madrid fakat Bayern Münih de bir o kadar iyi futbol oynuyor. Öte yandan Chelsea çok tehlikeli. Barcelona ise Luis Enrique ile birlikte bir gelişim kaydediyor. Bu nedenle çok güzel bir turnuva olacak." şeklinde konuştu.
 
Messi ile Ronaldo arasındaki yarışa da değinen deneyimli taknik adam, Ronaldo'nun çok yetenekli ve güçlü olduğunu söylerken, Messi'nin karşısında oynamanın oldukça güç olduğunu söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!