comScore

Barcelona Barcelona

Xavi yedek kalmak istemiyor

02 Ekim 2014, Perşembe 17:27

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın başarılı oyuncusu Xavi Hernandez, takımda yedek kalmaktan dolayı mutsuz olduğunu belirtti.

FutbolArena - La Liga ekiplerinden Barcelona'nın başarılı oyuncusu Xavi Hernandez, takımda yedek kalmaktan dolayı mutsuz olduğunu belirtti.

Sezon başında yeni bir yapılanmaya giden Barcelona'da takımdan ayrılmanın eşiğinden son anda dönen Xavi Hernandez, yedek kalmaktan dolayı rahatsız olduğunu açıkladı. Formasını bu sezon yeni transfer İvan Rakitic'e kaptıran Xavi Hernandez, yeni sezonda Luis Enrique yönetimindeki Barcelona'da 3'ü lig 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 5 maçta forma giyerken; 217 dakika süre aldı. Josep Guardiola, Tito Vilanova ve Tata Martino dönemlerinden takımın değişmez isimlerinden biri olmayı başaran ve kaptanlık rolünü üstlenen deneyimli futbolcu; ''Mümkün olduğunca daha fazla süre almak istiyorum. Tabi önemli olan takımın menfaatleri. Bunu belirleyecek kişi de teknik direktördür. Bu durum benim için tatsız bir durum yaratıyor, buna rağmen Barcelona için daha iyisini vermek adına çok çalışmaya devam edeceğim'' dedi. Şampiyonlar Ligi gruplarında Paris Saint-Germain önünde alınan yenilgi üzerine sorulan bir soruya Xavi; ''Beraberliği hakettiğimizi söyleyebilirim ama maçta çok fazla hata yaptık. Şimdi sakin kalmak ve önümüze bakmak zorundayız'' diyerek sözlerini tamamladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!