comScore

Barcelona Barcelona

İniesta: ''Kusursuz olmalıyız''

08 Nisan 2014, Salı 20:01

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Andreas İniesta, Atletico Madrid maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Andres Iniesta, Çarşamba günü Vicente Calderon'da Atletico Madrid'e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında en ufak bir hatanın bile pahalıya mal olabileceğini ifade etti.
 
Bu tarz maçları sevdiğini belirten Iniesta, Mundo Deportivo'ya verdiği demeçte, "İlk maç çok zorlu geçti. Hem fiziksel hem mental açıdan. Atietico inanılmaz bir baskıyla oynadı. Böylesine zorlu bir eşleşmeden sonra yarı finale yükselmenin tadı başka olacak." şeklinde konuştu.
 
Rövanş maçının ilkinden daha zorlu geçeceğine inanan 29 yaşındaki futbolcu, "İlk maçtaki atmosferi bilerek oraya gideceğiz. İlk dakikadan son düdüğe kadar kıran kırana bir mücadele olacak. Bu sezon onlarla 4 defa karşı karşıya geldik ve hepsinde berabere kaldık. Atletico'yu yenmek için kusursuz olmamız gerekiyor." dedi.
 
Çarşamba günü 500. maçına çıkmaya hazırlanan yıldız oyuncu, "Bu, bu çok özel bir an... Yıllar gelip geçiyor. Hala o rekabetin içinde yer almak çok güzel bir duygu. Çünkü burada formayı kapmak hiç kolay değil." açıklamalarında bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!