comScore

Barcelona Barcelona

Arda, Barcelona maçında yok

07 Nisan 2014, Pazartesi 13:30

Kasığında ağrı bulunan Atletico Madridli milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, kasığındaki ağrı nedeniyle Barcelona ile yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında forma giyemeyecek.

Atletico Madrid'in sabah antrenmanı için tesislere gelen Arda, yaklaşık yarım saat sonra buradan ayrıldı. Arda Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kasığındaki ağrıların devam ettiğini ve 9 Nisan Çarşamba günkü Barcelona maçında oynama ihtimali olmadığını söyledi. Milli futbolcunun moralsiz olduğu gözlendi.

Öte yandan Atletico Madrid'deki diğer sakat futbolculardan Diego Costa'nın da Barcelona maçında oynama olasılığı çok az gözüküyor. Antrenmana çıkmayıp takımdan ayrı fizik kondisyon çalışan Diego Costa'nın durumu, yarın netlik kazanacak. 

Barcelona'yı en son 2009-2010 sezonunda Vicente Calderon Stadı'nda yenebilen Atletico Madrid'in yarı finale çıkabilmesi için ya 0-0 berabere kalması ya da galip gelmesi gerekiyor. Nou Camp'ta oynanan ilk maç, 1-1 sonuçlanmıştı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!