comScore

Barcelona Barcelona

Fransız kaleciye dev talipler

02 Nisan 2014, Çarşamba 15:07

Tottenham'ın  Fransız file bekçisi Hugo Lloris, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan 8 takımın 3'ünün listesinde!

FutbolArena - Her fırsatta Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediğini belirten Tottenham'ın yıldız kalecisi Hugo Lloris'in taliplileri artıyor. Tottenham'ın, ligi ilk 4 sıra içerisinde tamamlayamadığı taktirde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lloris için şimdiden dev kulüpler Londra ekibinin kapısında kuyruk oluşturmaya başladı bile.

Geçtiğimiz aylarda da aynı sebepten dolayı adı Arsenal ile anılan ve hatta Fransa milli takımından takım arkadaşı Giroud'nun araya girip transfer sürecini hızlandırma çabaları, Arsenal'ın bu transferi yalanlamasıyla son bulmuştu. Premier Lig'in son döneminde aldığı kötü sonuçlarla üst sıralardan yavaş yavaş kopmaya başlayan Tottenham'ın ise bu gidişatla Lloris'i elinde tutması oldukça zor görünüyor.
Bunu fırsat bilip şimdiden transfer çalışmalarına başlayan ve yeni sezonda kaleci konusunda bir belirsizliğe sahip olan takımlardan olan Atletico Madrid ve Barcelona'dan sonra milli kaleci için şimdi de PSG devrede. Valdes'in hem sezon sonu bitecek olan kontratından hem de sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalmasından dolayı 1 numara transferine hız veren Katalan ekibinin Lloris konusundaki en büyük rakibinin ise sezon sonunda genç kaleci Courtois'nın kiralık kontratını uzatmasının düşük ihtimal olduğu Atletico Madrid olacak.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!