comScore

Barcelona Barcelona

Devler Ligi'nde kritik maçlar

01 Nisan 2014, Salı 06:30

Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final heyecanı bugün oynanacak olan iki karşılaşma ile başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final heyecanı bugün oynanacak olan iki karşılaşma ile başlayacak. Manchester United, evinde son şampiyon bayern Münih'i konuk edecek. Barcelona ise La Liga'da şampiyonluk yarışı içinde olduğu Atletico Madrid ile bir ön hesaplaşmaya girecek. İki maç da TSİ 21:45'te başlayacak.

Barcelona'nın Atletico ile oynayacağı maç NTV'den, Manchester United - Bayern Münih karşılaşması ise Smart Spor'dan naklen erkanlara gelecek.

EZBER BOZULACAK MI?

İspanya'da kıyasıyla yarış içinde olan Atletico Madrid ve Barcelona bu sezon içinde 3 kez karşı karşıya geldiler ve üç maç da berabere sonuçlandı.

Barcelona'da en büyük eksiklik kaleci Valdes. Celta Vigo maçında çapraz bağları yırtılan ve sezonu kapatan 32 yaşındaki kalecinin yerine Pinto eldivenleri giyecek. Barcelona'nın Valdes haricinde eksiği bulunmuyor.

Atletico Madrid'de ise en büyük korku Diego Costa. İdmanda sakatlanan yıldız futbolcunun bu maçta oynamama ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken, doktorların son ana kadar teyakkuzda olduğu ve Brezilyalı forvetin bu kritik maçta oynaması için tüm imkanların seferber edildiği bildirildi. Atletico cephesinde Costa dışında cezalı Raul Garcia ve sakat Javier Manquillo oynayamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

BARCELONA

Pinto
Alves
Mascherano
Pique
Alba
Busquets
Fabregas
Xavi
Iniesta
Messi
Neymar

ATLETICO MADRID

Courtois
Juanfran
Miranda
Godin
Luis
Gabi
Koke
Suarez
Arda Turan
Adrian (Costa)
Villa

SAAT: 21:45
STAT: Nou Camp
YAYIN: NTV

UNITED'IN ONUR MÜCADELESİ

İngiltere Premier Lig'de haftalar öncesinden yarış dışı kalan Manchester United'da elde bir tek Şampiyonlar Ligi kaldı. Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Manchester United'ın hocası David Moyes, Olympiakos mucizesinden sonra Bayern Münih'e de karşı olumlu bir sonuç alarak taraftarlarıyla barışmak istiyor. Son olarak Aston Villa'yı 4-1'lik skorla geçerek iyi bir görüntü sergileyen Kırmızı Şeytanlar'da Robin Van Persie'nin yokluğu büyük handikap. Sol bek Patrice Evra da cezası sebebiyle bu zorlu mücadelede olmayacak.

Bayern Münih'te ise en büyük eksik cezalı olan stoper Dante. İspanyol Thiago Alacantara da dizindeki sakatlık sebebiyle forma giyemeyecek. Bavyera temsilcisnin hocası Pep Guardiola'nın, Dante'nin yerine Javi Martinez'i sahaya sürmesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

MANCHESTER UNITED

De Gea
Jones
Vidic
Smalling
Buttner
Carrick
Giggs
Fellaini
Kagawa
Valencia
Rooney

BAYERN MÜNİH

Neuer
Rafinha
Boateng
Martinez
Alaba
Lahm
Schweinsteiger
Robben
Gotze
Ribery
Mandzukic

SAAT: 21:45
STAT: Old Trafford
YAYIN: Smartspor


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!