comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona İlkay'ı kontrolden geçirdi!

28 Mart 2014, Cuma 13:44

Katalan basını, Barcelona'nın İlkay Gündoğan'ı sakatlığı nedeniyle sağlık kontrolünden geçirdiğini ve rapora göre Dortmund'a teklif sunacağını belirtildi.

Barcelona kulübü İlkay Gündoğan transferinde önemli bir adımı attı. Haftasonu kulüp doktoru Ricard Pruna'yı Almanya'ya gönderen Katalan takımı burada Türk asıllı Alman oyuncuyu baştan aşağı sağlık kontrolünden geçirdi.
 
İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi, Barcelonalı yöneticilerin, sakatlıktan dolayı transferi geciken Borussia Dortmund'lu oyuncu İlkay ile ilgili resmi kararı kulüp doktoru Pruna'nın bu ziyaretinden sonra vereceğini yazdı.

İlkay'ın sağlık kontrolünden geçmesi halinde resmi transfer haberinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.. Gazete, İlkay'ın omuzundaki sakatlığının gizemliğini koruduğuna yer vererek Alman kulübünün bu oyuncunun sağlığı ile ilgili net bilgiler vermekten kaçındığını belirtti. İlkay Gündoğan'ın takımla çalışmalara başlamasına rağmen halen ağrılarının devam ettiğine de işaret eden gazete, doktor Pruna'nın bu yüzden İlkay'ı tam anlamı ile sağlık testine tabi tutarak rapor hazırladığını belirtti.
 
İlkay Gündoğan Almanya Milli takımının Paraguay ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanmıştı. Barcelona teknik direktörü Tito Martino'da hazırlamış olduğu bir transfer listesine ortasahaya alınmasını istediği oyuncuların başında Arda Turan ile İlkay'ı göstermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!