comScore

Barcelona Barcelona

Arda Turan'dan F.Bahçe'ye gönderme!

22 Şubat 2014, Cumartesi 16:30

İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğu hakkında konuştu.

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde Milan ile oynayacakları rövanş maçı hakkında konuşurken, İspanya Ligi'nde de Barcelona ve Real Madrid'in önünde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

A Haber'de yayınlanan 'Futbol A' adlı programa telefonla bağlanan Arda, "Dünya'nın en zor deplasmanlarından biri. Biz asla favori olduğumuzu düşünmüyoruz. Hala Milan'ın şanslı olduğunu düşünüyorum. Milan'ı küçümsemek bizi hayal kırıklığına uğratır. Milan'a saygı duyup en iyi şekilde mücadele etmeliyiz" dedi.

"MAYIS AYINDA LİDER OLMA KÜLTÜRÜNDEN..."

İspanya Ligi'nde şampiyon olmak istediklerini belirten Arda Turan, "Liderlik güzel bir şey ama kültür olarak Mayıs ayında lider olmayı seven bir kültürden geliyorum. Kendimizi büyük görmek bize ters sonuçlar getirebilir" diye konuştu.

"MESSİ'YE SAYGI DUYUYORUM AMA..."

Lionel Messi'nin kendisi hakkındaki övgü dolu sözleri hatırlatılan Arda, "Messi dünya tarihinin en iyilerinden biri. Ona karşı oynamaktan keyif alıyorum. Benimle ilgili düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ona saygı duyuyorum ama onları geçmek için elimizden geleni yapacağız" açıklamasını yaptı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!