comScore

Barcelona Barcelona

"Messi'yi birkaç gün rahat bıraksak"

08 Şubat 2014, Cumartesi 19:48

Barcelona'nın Tata lakaplı teknik direktörü Gerardo Martino, yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin gündemden düşmesini istiyor.

Barcelona'nın Tata lakaplı teknik direktörü Gerardo Martino, yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin gündemden düşmesini istiyor.
      
La Liga'nın 23. haftasında yarın deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak Barcelona'nın teknik direktörü, düzenlediği basın toplantısında, Messi ile ilgili tartışmalarının artık bir ''film adı'' olmaya başladığını söyledi.
      
Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery'nin, kendi basın toplantısında, Messi'yle ilgili, "Uyuyan yılanı uyandırmak hoşuma gitmez" anlamında bir ifade kullanmasının hatırlatılması üzerine Tata, "Messi'den her konuştuğumuzda bir başlık aranıyor. Benim içimden, sizlere 'Messi'yi bir kaç gün rahat bıraksak' demek geliyor. Biliyorum, o dünyanın en iyi futbolcusu, ondan bu kadar çok konuşulması normal ama Leo ile ilgili her gün bir başlık çıkarılmaz. Onu birkaç gün rahat bırakmayı tercih ediyorum" dedi.
    
"KAZANMAK ZOR OLDU"  
Barcelona'nın, Valencia yenilgisinden sonra liderliği Atletico Madrid'e kaptırmasının ardından, Sevilla maçını "kilit" olarak değerlendiren Tata, "Bizim için en zor deplasmanlardan biri olacak. Evlerinde iyi oynuyorlar ve güçlüler. Sahamızda onlara karşı kazanmak zaten zor oldu. İyisiyle veya kötüsüyle geleceğe etki edecek bir maç" ifadelerini kullandı.
      
Tata ayrıca, sezonda önemli bir dönemden geçtiklerini ve çok fazla rotasyon olmayacağını ifade etti.

Kaynak: Ntvspor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!