comScore

Barcelona Barcelona

Messi'nin dönüş tarihi açıklandı!

18 Aralık 2013, Çarşamba 15:35

Barcelona Teknik Direktörü Tata Martino, Lionel Messi'nin sakatlık sonrası dönüş tarihini açıkladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga)takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü GerardoMartino, sakat olan futbolcuları Lionel Messi ve Victor Valdes'in 2 Ocak'taki antrenmana katılmasını beklediğini söyledi.

Barcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda 3. ligtakımlarından Cartagena'yı elemesinin ardından konuşan teknik adam Martino, La Liga'da haftasonu oynanacak 17. hafta maçlarından sonra verilecek arada futbolcularına 1 Ocak tarihine kadar izin verdiğini ve 2 Ocak'ta çift antrenman ileçalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.
Martino, "2 Ocak'taki antrenmanlarda, iyileşme sürecindeki Leo Messi ve Victor Valdes dahil tüm futbolcuların hazırolmasını umuyoruz" ifadesini kullandı.

10 Kasım tarihindeki Real Betis-Barcelona maçında sakatlanan Messi'nin tedavisini, ülkesinin Buenos Aires kentiningüneyindeki Arjantin Futbol Federasyonu'nun tesislerindesürdürdüğü ve fizik kondisyonun yanı sıra toplu çalışmalara da başladığı belirtiliyor.

19 Kasım'da oynanan Güney Afrika-İspanya hazırlıkmaçında sakatlanan kaleci Valdes'in ise 5 Ocak'ta LaLiga'nın 18. haftasında oynanacak Elche maçında forma giyebileceği iddia ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!