comScore

Barcelona Barcelona

Avrupa'yı sallayacak takas! City ve Barça

30 Kasım 2013, Cumartesi 13:34

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Barcelona'nın istediği Arjantinli oyuncu Kun Aguero için takas talebinde bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Kun Aguero'nun kulübü, Barcelona'dan takas talebinde bulundu. Yıldız oyuncunun katalan ekibine transfer olması için City yönetimi Barcelona'dan Alexis Sanchez'i istedi.

Manchester City adına önemli bir oyuncu olan Arjantinli yıldız için yönetim Barcelona'nın Şilili oyuncusu Alexis Sanchez'i gözüne kestirdiği iddia edildi.

Katalan ekibinin ısrarla istediği oyuncu için teknik direktör Manuel Pellegrini Aguero'nun karşılığında Şilili yıldızı istiyor. İki kulüp arasında yapılacak olan anlaşmanın Ocak ayında resmiyet kazanması beklendiği öğrenildi.

Barcelona'nın Alexis Sanchez'i göndermeye sıcak baktığı belirtilirken, Şilili forvet için Manchester United ve Bayern Munih'in de devrede olduğu öne sürüldü.

Yeni sezon öncesinde Manchester City'nin başına getirilen Manuel Pellegrini ile birlikte bambaşka bir kimliğe bürünen Sergio Aguero, yaz transfer döneminde Real Madrid'in de hedeflerinden biri olmuştu. Kulübüyle sözleşmesi 2017 yılında bitecek olan Kun Aguero'nun bonservis bedelinin 40 milyon euro olduğu belirtildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!