comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Taffarel 2 yıl önce keşfetti! Şimdi Atletico'da...

02 Kasım 2013, Cumartesi 16:34

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Galatasaray gibi kaleci antrenmanlarında Simeone'nin isteği üzerine ''Globus EuroGoal'' adlı robotu kullanmaya başladı.

Galatasaray'da kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in de kullandığı teknoloji dünyanın her yerine yayılmaya devam ederken, Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid de bu uygulamaya geçen son takımlar arasına girdi.

Diego Simeone'nin isteği üzerine Atletico Madrid de kaleci çalışmaları için ''Globus 1,500 EuroGoal'' adlı şut makinesini kullanmaya başladı. 140 km hız ile şut çekebilen, falsolu vuruşlar çıkartabilen bu makineyi Inter, Napoli, Juventus, Botafogo ve Galatasaray'ın da kullandığı biliniyor.
TAFFAREL 2 YIL ÖNCE KEŞFETTİ

Galatasaray'da 2011-2012 sezonunda göreve başlayan Claudio Taffarel'in de ilk icraatlarından biri Florya Metin Oktay Tesisleri'ne bu teknolojiyi getirmek olmuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!