comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda Turan, Azerbaycan'da..

29 Nisan 2013, Pazartesi 20:15

Arda Turan'ın formasını giydiği İspanya'nın Atletico Madrid futbol takımı, "All Star Azerbaijan" takımı ile dostluk maçı yapmak için Azerbaycan'a geldi..

Bakü Futbol Kulübü\'nün davetlisi olarak Azerbaycan\'a gelen Atletico Madrid takımını, Haydar Aliyev Havalimanı\'nda coşkulu taraftar topluluğu karşıladı.

Başkent Bakü\'de bulundukları ilk günde şehir turuna çıkan Atletico Madridli futbolcular, merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev\'in mezarını ve Bakü Şehitler Hiyabanı\'nı ziyaret etti.
Bakü Futbol Kulübü tesislerinde antrenman yapan futbolculardan, takımın Türk yıldızı Arda Turan ve teknik direktör Diego Simeone, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Azerbaycan\'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Arda Turan, burada iyi ağırlandığını ve hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

Bir süredir takım formalarında reklam olarak bulunan \"Azerbaijan Land Of Fire\" yazısını taşımaktan gurur duyduğunu belirten Arda Turan, ülkelerini tanıtmak için İspanya\'nın en önemli takımlarından birinin formasına isim yazdıran insanların büyük bir hizmete imza attığını ve teşekkürü hak ettiklerini dile getirdi.

Azerbaycanlı futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma yarın Bakü Tofig Behramov Stadyumu\'nda oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!