comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda ne zaman dönecek?

24 Nisan 2013, Çarşamba 16:30

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen ve 31 Mart'ta sol ayak bileğinde oluşan sakatlıktan henüz tam kurtulamayan Arda Turan, bugün de takımdan ayrı antrenman yaptı.

La Liga\'nın 33. haftasında, 27 Nisan Cumartesi günü sahasında Real Madrid\'e karşı oynayacağı derbi maça hazırlanan Atletico Madrid\'de, Arda Turan\'ın oynayıp oynamayacağı konusunda belirsizlik sürüyor.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, düzenlediği basın toplantısında \'\'Arda\'nın durumunda değişim var ve umarız iyiye doğru gitmeye devam eder. Cuma günü durumunu göreceğiz\'\' dedi.
Simeone ayrıca, sezon başında koydukları Şampiyonlar Ligi\'ne katılma hedefine çok yaklaştıklarını ifade ederek, \'\'Cumartesi günü elimizde bir fırsat var ve bunu kullanmak gerekir\'\' şeklinde konuştu.

Real Madrid\'in Şampiyonlar Ligi yarı finalini düşünüyor olmasının kendileri için önemli olmadığını, hem taraftarın hem de futbolcuların derbi maçı kazanmak istediğini kaydeden Arjantinli teknik adam, \'\'Beklentilerimize karşılık verecek heyecana ve şevke sahibiz\'\' ifadelerini kullandı.

\'\'Cumartesi günü kazanmak veya kaybetmek Kral Kupası finalini etkileyebilir mi-\'\' sorusuna ise Simeone, \'\'Bunu tahmin etmek çok zor. Biri lig maçı diğeri final\'\' yanıtını verdi.

Öte yandan La Liga\'da Barcelona 84 puanla lider durumda bulunurken, 2. Real Madrid\'in 71 ve 3. sıradaki Atletico Madrid\'in 68 puanı bulunuyor. Cumartesi günü yapılacak maçlarda Atletico Madrid ve Barcelona\'nın galip gelmeleri durumunda, Barcelona 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Atletico Madrid ise galip gelmesi ve Real Sociedad\'ın yenilmesi durmunda, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi\'ne direkt olarak katılmayı garantileyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!