comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Fernando Torres'e inanılmaz teklif! Ne Messi, ne Ronaldo...

22 Ocak 2016, Cuma 10:02
Fernando Torres'e inanılmaz teklif! Ne Messi, ne Ronaldo...

İspanyol futbolcunun menajeri, Torres'in transfer durumu hakkında açıklamalar yaptı.

FutbolArena Dış Haberler – Bir yıl önce Milan'dan 1.5seneliğine Atletico Madrid'e kiralanan Fernando Torres'in İspanyol kulübüylesözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Taraftarlar, 31 yaşındaki futbolcununtakımda kalmasını isterken diğer taraftan Torres fazla forma şansı bulamadığıiçin mutsuz.


Fernando Torres transfer mi olacak?


İsmi transfer gündeminde de sıkça yer alanFernando Torres'in menajeri Jose Antonio Martin Peton konuyla ilgiliaçıklamalarda bulundu. Peton: "Torres ve Simeone oturup bu konu hakkındakonuşmalı. Atletico taraftarı Torres'in kalmasını istiyor. Bu göz ardı edilecekbir istek değil. İki arkadaş olan Simeone ve Torres'in bu işi çözmesi gerekiyor.Simeone, Torres'i takımda görmek istiyor mu, istemiyor mu. Bunu ona söylemeli.Şu anda Torres'e dünyanın her yanından teklifler var. Toplamda sekiz takımınteklifi var. Bu tekliflerden birisi Torres'i dünyanın en çok kazanan futbolcusuyapar." diye konuştu.

 

Fernando Torres'i hangi takım istiyor?


İspanyol futbolcuya astronomik bir maaş teklifeden kulübün Çin Ligi'nden olduğu ifade edilirken takım ismi belirtilmedi.Torres'in sezon sonunda sadece Atletico Madrid ile olan kiralık sözleşmesibitmeyecek. Milan'la olan kontratı da 30 Haziran 2016'da sona erecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!