comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Galatasaray kafilesi, İspanya'ya gitti

24 Kasım 2015, Salı 10:40
Galatasaray kafilesi, İspanya'ya gitti

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Atletico Madrid maçı için başkent Madrid'e hareket etti.

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid ile yarın yapacağı karşılaşma için İspanya'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla İspanya'nın başkenti Madrid'e hareket eden sarı-kırmızılı kafilede, sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra sarı kart cezaları bulunan Selçuk İnan ile Burak Yılmaz yer almadı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Şampiyonlar Ligi'nde zor bir mücadeleye çıkacaklarını ancak hedeflerinin her zaman olduğu gibi oradan en iyi sonuçla dönmek olduğunu söyledi.

Eksik ve cezalı oyuncuların bulunduğunu ancak takımın gereken reaksiyonu göstereceğine inandığını belirten Ergün, "Taffarel bizim ailemizin bir parçası. Bu geçiş döneminde elinden geldiği kadarıyla takıma destek olmaya çalışıyor. Artık Madrid dönüşü Mustafa Denizli'yle göreve başlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cenk Ergün ayrıca taraftarlardan Madrid'de ve ligde Kasımpaşa maçından itibaren gerekli desteği beklediklerini, takımın her zaman şampiyon olabilecek güçte olduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaray, yarın oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Vicente Calderon Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İdmandan önce antrenör Claudio Taffarel ile sarı-kırmızılı takımın futbolcuları Fernando Muslera ve Jose Rodriguez, basın toplantısı düzenleyecek.

Sarı-kırmızılıların, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla yapacağı maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!