comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Atletico Madrid-Galatasaray maçı için yüksek güvenlik

06 Kasım 2015, Cuma 14:10
Atletico Madrid-Galatasaray maçı için yüksek güvenlik

İspanya'daki Sporda Şiddetle Mücadele Komisyonu, Atletico Madrid-Benfica maçında çıkan olayları dikkate alarak, Galatasaray karşılaşmasını "yüksek riskli" olarak gösterdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 25 Kasım'da oynanacak Atletico Madrid-Galatasaray maçı, güvenlik gerekçesiyle "yüksek riskli" ilan edildi.

İspanya'daki Sporda Şiddetle Mücadele Komisyonu, özellikle 30 Eylül'de oynanan Atletico Madrid-Benfica maçında çıkan olayları dikkate alarak, Galatasaray karşılaşmasını "yüksek riskli maç" olarak gösterdi.

Atletico Madrid-Galatasaray maçının öncesinde, sırasında ve sonrasında Vicente Calderon Stadı'nda gerek saha içi gerekse saha dışında güvenlik önlemleri artırılacak.

Madrid'de oynanacak maç, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme umudunu son haftaya taşıyabilmesi için önem taşıyor.

Bu arada komisyon, Benfica maçı sırasında tribünlerdeki çıkış kapılarının yeterli düzeyde boş bırakılmadığı gerekçesiyle Atletico Madrid Kulübü'ne 3 bin bir avro para cezası verilmesini istedi. Aynı maçta Benfica taraftarının meşale yakarak çıkardığı olaylarda güvenlik zafiyeti olduğu gerekçesiyle, UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, Atletico Madrid'e 11 bin avro para cezası vermişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!