comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Benfica, Atletico Madrid'i deplasmanda yıktı

30 Eylül 2015, Çarşamba 23:59
Benfica, Atletico Madrid'i deplasmanda yıktı

Şampiyonlar Liginde C grubunda planlar değişti. Galatasaray Astana deplasmanında puan kaybederken, Benfica ise Atletico Madrid'i deplasmanda yendi.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi C grubunda Atletico Madrid ile Benfica Vicente Calderon stadında karşı karşıya geldi. Benfica'nın 1-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrasında grupta planlar değişti. 

Galatasaray ve Benfica'nın 2.'lik için yarışacağı ve Atletico Madrid'in lider olacağı tahmin edilen C grubunda Benfica'dan sürpriz geldi. 
İlk maçta Astana'yı sahasında 2-0 yenen Benfica deplasmanda da Atletico Madrid'i 1-2 yendi ve puanını 6'ya çıkardı. Atletico Madrid ise Galatasaray'dan aldığı 3 puanla 2. sırada bulunuyor. Grubun son sırasında ise aynı puan ve averajla Astana ile Galatasaray yer alıyor. 

Atletico Madrid - Benfica maçının golleri

Atletico Madrid maçın 23. dakikasında Griezmann'ın asistinde Angel Correa'nın golüyle 1-0 öne geçti ancak 36. dakikada konuk takım Benfica yıldız oyuncusu Nicolas Gaitan ile golü buldu ve ilk devre 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

2. yarıda ise Benfica'nın 18 yaşındaki yıldız adayı Gonçalo Guedes sahneye çıktı. Nicolas Gaitan'dan aldığı pasta dar açıdan golü çıkaran Guedes takımının galibiyet golünü de atmış oldu.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!