comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda'nın yerine gelecek isim belli oldu

03 Temmuz 2015, Cuma 11:44
Arda'nın yerine gelecek isim belli oldu

Atletico Madrid ile yollarını ayırmak üzere olan milli oyuncumuzun yerine Santi Cazorla ismi gündeme geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Futbolarena sayfalarından da ya yakınen takip ettiğiniz üzere, Arda Turan'ın Barcelona'ya imza atması an meselesi. Barcelona olmasa bile başta Chelsea olmak üzere birçok avrupa devi milli oyuncumuzu almak için kesenin ağzını açmış durumdalar.
 
Arda'nın gidişi sonrası ise o pozisyon için en büyük adayın, Madrid teknik adamı Diego Simeone'nin fazlasıyla sempati duyduğu İspanyol Santi Cazorla.
 
30 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 7 gol, 11 asist istatistiği ile oynamıştı. Orta sahadaki partneri Francis Coquelin ile mükemmel uyum yakalamışlardı. Coquelin, forvetin arkasında harika işler çıkaran Cazorla'nın, defansa katkı anlamındaki eksikliklerini başarıyla kapatmıştı.
 
Her iki ayağını da başarıyla kullanabilen Cazorla'nın, Arda'nın gidişi sonrası oluşacak boşluğu doldurabilecek kapasitede olduğu kesin. Ayrıca Madrid'in Arda transferi sonrası kasasına girecek paranın çok daha miktarıyla bu transferi gerçekleştirebileceği de alınan duyumlar arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!