comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Atletico'da Arda ve Mandzukic kadroya alınmadı

22 Mayıs 2015, Cuma 14:50
Atletico'da Arda ve Mandzukic kadroya alınmadı

Atletico Madrid'de sakatlıkları süren Arda Turan ve Mandzukic, Granada karşısında forma giyemeyecek.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in yarın deplasmanda Granada ile oynayacağı maçta sakatlıkları devam eden Arda Turan ve Mario Mandzukic kadroya alınmadı.

Atletico Madrid'te sakatlığı nedeniyle 3 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Mandzukic ile aşırı yüklenmeden dolayı kaslarında ağrısı bulunan Arda, sezonun son lig maçında forma giyemeyecek.

Sezon başından bu yana zaman zaman yaşadığı aşırı yüklenmeden kaynaklanan kas ağrısı sorunu hafta başında nükseden Arda, sağlık kontrolünden geçti.

Kaslarında yırtığa rastlanmayan milli futbolcu, takım fizyoterapisti eşliğinde çıktığı antrenmanda ayağında ağrı hissettiği gerekçesiyle çalışmayı yarıda bıraktı. 

Atletico Madrid, ligde kalma mücadelesi veren Granada deplasmanından en az 1 puanla dönerek ligi 3. sırada tamamlamayı ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmayı hedefliyor. Madrid temsilcisinin maça kalede Jan Oblak, defansta Juanfran, Miranda, Diego Godin ve Guilherme Siqueira, orta sahada Koke, Gabi, Tiago ve Saul Niguez, hücumda ise Raul Garcia ve Antoine Griezmann ilk 11'i ile başlaması bekleniyor. 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!