comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda Turan'dan üniversite öğrencisine jest

18 Şubat 2015, Çarşamba 15:10
Arda Turan'dan üniversite öğrencisine jest

Milli futbolcu Arda Turan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden iletişim kurduğu üniversite öğrencisine Atletico Madrid'de giydiği formayı yolladı

Milli futbolcu Arda Turan, Erzurum'da üniversite okuyan Emre İşitmez'e Atletico Madrid'de giydiği formayı gönderdi.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Emre İşitmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu ve bir zamanlar takımın kaptanı olan milli futbolcu Arda Turan'a büyük hayranlık duyduğunu ifade etti.

Arda Turan'ın, İspanya'nın La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e transfer olmasıyla Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiğini, bundan dolayı da milli futbolcuya hayranlığının arttığını vurgulayan İşitmez, Arda'nın forma giydiği tüm maçları televizyondan ya da internet üzerinden takip ettiğini söyledi.

İşitmez, milli futbolcuyla bir süre önce sosyal paylaşım sitesi İnstagram üzerinden iletişime geçip formasını istediğini kaydederek, şöyle konuştu:

"O da 'tabii ki neden olmasın' diye cevap yazdı ve benden adresimi istedi. Aradan 4 ay gibi bir süre geçtikten sonra gönderdiği forma elime dün ulaştı. Formayla beraber 'sevgilerimle Arda Turan' yazılı bir de not vardı. Arda Turan'ın bu jesti beni çok mutlu etti ve formayı aldıktan sonra kendisine teşekkür mesajı yolladım."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!