comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda Turan'ın Trabzonspor versiyonları

29 Ocak 2015, Perşembe 18:39
Arda Turan'ın Trabzonspor versiyonları

Ali Kemal Denizci ve Osman Yazıcı Lig Radyo da Ajans Futbol'un konuğu olarak krampon fırlatma anılarını, Arda Turan'ı ve Trabzonspor'u değerlendirdi.

Arda'nın kramponunu fırlatması bütün dünya basınına konuşmuşken aslında bazı benzer krampon hikayeleri Ali Kemal Denizci ve kardeşi Osman Denizci tarafından hatırlanır.
 
Hakeme kızıp kramponları çıkartarak sahanın ortasına oturdum
 
Hiç unutmuyorum Ankaragücü maçında maçın hakemi Doğan babacandı ve haksız bir sarı kart gösterdikten sonra tepkimi göstermek için kramponlarımı çıkartarak sahanın ortasına oturmuştum. Daha sonra hakem yanıma gelerek saha dışına çıkmamı söyledi bende ona istiyorsan kart göster at beni dedim. Ama teknik direktör hızlı davranarak önce kenarda 1-2 dakiak bekletti daha sonra yerinede kimse girmedi.
 
Kramponumu teknik direktöre fırlattım
 
Diğer akılda kalan bir başka anı da kardeşi Osman Denizci yanlış oyuncu değişikliği sonucunda kızarak yedek kulübesinde Ahmet Suat Özyazıcı'ya kramponu fırlatması unutulmaz.
 
Trabzonspor'un tek kurtuluşu 1461 projesi gibi olabilir
 
Ajans Futbol da bugün ikisi ile konuştuğumuz da Osman Denizci Arda Turan'ı yorumlarken ‘'iyi yapmış''diyerek espirili bir şekilde yaklaşırken Ali Kemal Denizci transferleri ve yönetimin hatalarından bahsederek Trabzonspor'a çok zarar verdiğini söyledi. Tek kurtuluş çaresinin 1461 projesi gibi bir oluşumun biraz sabredilerek çözüleceğini düşünen Ali Kemal Yazıcı taraftarlar kendi oyuncuları trübünde olsa daha çok sahipleneceği inancında.

Haber: Yetkin Etkin 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!