comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Diego Simeone: 'Hedefimiz 3. sırada bitirmek'

14 Ocak 2015, Çarşamba 14:29
Diego Simeone: 'Hedefimiz 3. sırada bitirmek'

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, sezon hedefini belirledi. Simeone, hedeflerinin, La Liga'yı 3. sırada bitirerek bir kez daha doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu söyledi.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, geçen sezon gelen şampiyonluğun ardından, taraftarın beklentisini düşürmeye çalışıyor.
 
Courtois, Filipe Luis, Diego Costa gibi çok önemli oyuncuları kaybettiklerini hatırlatan Simeone, sezonu 3. sırada bitirerek bir kez daha doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya odaklandıklarını söyledi.
 
Başarılı teknik adam, takım bu sezon ilerleme gösterse de geçen sezonki başarıyı yinelemenin neredeyse imkansız olduğunu ifade etti.
 
Kulübün büyümeye devam etmesi için düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Simeone; "Açıkçası limitlerimizi ben de kestiremiyorum. Tek bildiğim gelişmeye devam etmemiz gerektiği" dedi.
 
Atletico Madrid, La Liga'da son Barcelona yenilgisi sonrası, 1 maçı eksik Real Madrid'in 4 puan, Barcelona'nın da 3 puan gerisine düşmüş durumda. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!