comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Torres'e büyük şok

05 Ocak 2015, Pazartesi 15:41
Torres'e büyük şok

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in İtalya'nın Milan takımından kiraladığı golcü futbolcusu Fernando Torres'in takımdaki yerinin garanti olmadığı belirtildi.

Atletico Madrid'in İtalya'nın Milan takımından kiraladığı Fernando Torres'in takımdaki yerinin garanti olmadığı belirtildi.
 
Torres'in ilk 11'de yer bulması halinde aralarında Arda Turan da olmak üzere bir orta saha oyuncusu yedeğe çekilebilecek.
 
Atletico'nun stadı Vicente Calderon'da gerçekleşen tanıtım toplantısına katılan 45 bin taraftarın Torres'i la liga maçlarında bir süre daha seyredemeyeceği ileri sürüldü. Teknik direktör Simeone'nin oyun sisteminin tek forvet üzerine kurulduğuna dikkat çeken spor yazarları Arjantinli teknik adamın formunda olan Mandzukiç'i keserek onun yerine Torres'i koymasının şimdilik imkansız olacağını savundular.
 
Atletico Madrid'in Torres ile Mandzukiç'i yanyana oynatması halinde orta sahadan bir kişiyi yedeğe almak zorunda kalacağını vurgulayan yazarlar bu durumda ise Arda Turan, Koke veya Griezmann'dan birine yedek kulübesinin görünebileceğini hatırlattılar. Spor yazarları Fernando Torres'in Atletico taraftarları arasında özel bir yeri olduğunu da kaydederek bu golcü futbolcunun ilk 11'e girmek için büyük çaba sarf edeceğini ifade ettiler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!