comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Mandzukic: ''Guardiola bana saygısızlık yaptı''

29 Ekim 2014, Çarşamba 15:05

Atletico Madrid'in golcüsü Mario Mandzukic, eski teknik direktörü Pep Guardiola'ya ağır eleştiriler getirdi. Geçen sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılan Mandzukic, Guardiola'nın kendisine saygısızlık yaptığını savundu.

Bayern Münih'te çok başarılı 2 sezon geçirmesine karşın, teknik direktör Pep Guardiola'nın gözüne bir türlü giremeyen Mario Mandzukic, geçen sezonun sonunda takımdan ayrılıp; Atletico Madrid'e transfer olmuştu.
 
Mandzukic, geçen sezon Bayern'in en çok gol atan oyuncusu olmasına karşın, kendisini gözden çıkaran Guardiola'yı hala affedebilmiş değil.
 
Katalan teknik adamın, kendisine saygısızlık yaptığını savunan Mandzukic, "Guardiola ile oturup kahve içer miyim? hayır... Böyle birşey söz konusu olamaz. Çünkü Bayern'e 2 sezon boyunca her şeyimi verdikten sonra haksızlığa uğradığımı düşünüyorum" dedi.
 
Guardiola'nın, takımın başına geçtiği ilk gün kendisini göndermeyi kafasına koyduğunu öne süren Mandzukic, çarpıcı bir iddiayı da gündeme taşıdı. Bundesliga'da gol kralı olması halinde, takımdan gönderilmesinin zorlaşacağını vurgulayan Hırvat oyuncu, "Guardiola bunu engellemek için sezon sonunda beni kasıtlı olarak oynatmadı. Onun oyun tarzına uygun bir futbolcu olmayabilirim. Ama bana bunu söylemek yerine; saygısızlık yapmayı tercih etti" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!