comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

'Arda'nın kardeşi yıldız futbolcuyu anlattı

11 Ekim 2014, Cumartesi 15:29

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan kariyeri ve abisi hakkında samimi açıklamalar yaptı. İşte o sözler...

 Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, ekran yıldızı olma yolunda ilerliyor. Bu sezon ‘Beyaz Karanfil' dizisinde rol alacak Turan, Hürriyet'in Magazin eki Kelebek'e açıklamalarda bulundu.

Okan Turan, "Abimle fiziksel olarak benzemiyoruz ama hal ve hareketlerimiz aynı. Konuşmamız, sinirlenmemiz, tarzlarımız... Kafa yapılarımız da benzer... İkimizin de kafası büyük! Ben bir tık daha yakışıklıyım diye düşünüyorum." dedi.
 
İşte gerçekleştirilen röportajdan Arda ile olan ilgili kısımlar...
 
Arda Turan'ın kardeşi olduğunuzu biliyoruz. Bunun ötesinde kimsiniz?
 
"21 yaşında ve Bayrampaşalıyım. Annem ev hanımı, babam Atatürk Havalimanı yer hizmetlerinden emekli. Abim 12 yaşından itibaren yoktu. Hayatımız onu özlemekle geçti. Abimle aramızda altı yaş fark var. Ona karşı hep çok saygılı oldum. Anne ve babadan aldığımız eğitimle abim beni yetiştirdi diyebilirim. Birlikte çok vakit geçiremesek de bana her şeyi yaşayarak o öğretti."
 
Arda'nın kardeşi olmanın özel hayatınıza etkisi neydi? 
 
"İlk tanıştığım insanlar bana karşı hep önyargıyla yaklaşıyor. Biraz sohbet ettikten sonra sıradan bir üniversite öğrencisi olduğumu görüyorlar."

Oyunculuk macerası kendi paranızı kazanma isteğinden mi çıktı yani...
 
"Oyunculuk, hayalimdeki meslekti. Ama abim ailesinin basında olmasını çok istemediği için bu hayalimi pek dile getiremiyordum. Geçen sene mayıs ayında İspanya'ya abimin yanına gitmiştim. Şampiyonluk maçları vardı. Ev çok stresliydi ve sürekli dostlarımız geliyordu. Bahadır Özdener de o dönemde İspanya'ya geldi ve tanıştık. Birlikte abi-kardeş havası yakaladık. İspanya'dan döndükten sonra Bahadır Abi “Arda iki kupayı alsın, ben de Okan'ı alacağım” gibi bir cümle kurdu. Bu cümleyi duyduktan sonra gizli gizli aynanın karşısında roller yapmaya başladım. İçim içimi yiyordu. Ardından Bahadır Özdener, İspanya'ya yeniden geldi, yaptığımız konuşmada ne kadar ciddi olduğunu anladım ve oyunculuk çalışmalarına başladım."
Abinizin maçı ve sizin diziniz aynı ana denk gelse. Aileniz hangisini izler? 
 
"Set başladıktan sonra bu soruyu ben de anneme sordum: “Abini hallettik oğlum. Sıra sende, artık seni izleriz” dedi."

Abiniz kadar çapkın mısınız?
 
"İnsanlar Arda Turan'ın kardeşi cümlesini duydukları zaman ister istemez algıları artıyor. Ama bunun elemesini yapabilecek mantıktayım. Hayatımızdaki dostlarımız her zaman abimi de Arda Turan olduğu için değil, Bayrampaşalı Arda olduğu için sever. Ben de her zaman Bayrampaşalı bir abinin Bayrampaşalı kardeşi gibi yaşıyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!