comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda Turan için transfer şifresi

11 Ekim 2014, Cumartesi 15:09

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un, A Milli oyuncu için ayrılık sinyalleri vermesi sonrasında vedanın şifreleri belirlendi.

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un, A Milli oyuncu için ayrılık sinyalleri vermesi sonrasında vedanın şifreleri de belli oldu.

Arda Turan için, "Bu sezon sonunda yani 28 yaşında bir transfer yapmalı diye düşünüyoruz. Bu transfer de olacaksa Avrupa'nın ilk 8 takımından birine olmalı. Aksi takdirde yapmayız" sözlerini kullanan Bulut rotayı da çizmiş oldu.
Eski Galatasaraylı futbolcunun, Avrupa'nın zirvesinde bulunan Real Madrid ve
Barcelona'ya da gidebileceği ima edilirken; hedef alınan takımlar arasında Bayern Münih, Chelsea, Manchester United, Arsenal ve Manchester City bulunuyor.
Şu an Avrupa'da ilk 8'de yer alan ekipler ise; Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Chelsea, Benfica, Atletico Marid, Manchester United ve Schalke 04...
41 milyon euroluk sözleşme fesih maddesi bulunan Arda Turan şu ana kadar Manchester United ile Chelsea'nin ilgisini çekerken; 27 yaşındaki oyuncu ise Liverpool'a yakınlık duyuyor.

Arda Turan, Liverpool formasıyla böyle poz vermişti...



 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!