comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arda'nın menajeri resmen açıkladı! ManU...

10 Ekim 2014, Cuma 11:50

Türkiye'de forma giyen birçok ünlü futbolcunun menacerliğini yapan Ahmet Bulut çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de forma giyen birçok ünlü futbolcunun menacerliğini yapan Ahmet Bulut, Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Arda Turan'ı Manchester United'ın istediğini söyleyen Bulut, milli futbolcunun sezon sonu Atletico Madrid'den ayrılacağını belirtti.

 

Türkiye'de futbolcu menaceri deyince akla gelen ilk isim Ahmet Bulut. Futbol dünyasındaki herkes onu bilir ama hikayesini çok kişi bilmez. Basına fazla konuşmaz, kendi ile ilgili verdiği bir röportaj ise bugüne kadar yoktu. 2001 yılından beri tanıdığım, geçen 14 yılda mesleğinin zirvesine oturmuş biri ama o gün nasılsa bugün de aynı. Ön planda olmayı değil, işini seviyor ve layığı ile yaptığına inanıyor. Alman disiplinine sahip, mütevazı biri. İstanbul'da mümkün oldukça Scooter ile geziyor. Kendisi ile Bebek'te samimi bir öğlen yemeğinde bu söyleşiyi yaptık...

ARDA TURAN'I MANCHESTER UNITED İSTEDİ

- Arda Turan'ın kariyer planlaması nedir?

Arda'yı Atletico Madrid'e bonusları dahil 15 milyon Euro'ya transfer ettim. Bu bir Türkiye rekoru. Bildiğin gibi geçen sezon içinde de kontratını yeniledik 4 sene daha ve İspanya'daki sistem gereği federasyona bonservis belirttiler ki bu rakam 41 milyon Euro! Şu an Arda, Atletico'nun en çok kazanan ve en değerli futbolcusu. Ayrıca ilk 11 oyuncusu. Biz burada yeterince farkında değiliz, Arda gerçekten çok başarılı ve bunu çalışarak, kendini geliştirerek, alınteriyle sağladı. Tabii başarılı oldukça da başka takımlardan teklifler gelmeye devam ediyor. Ancak biz birlikte karar vererek Arda'nın sezon sonuna kadar Atletico'da kalacağını önceden söylemiştik. Örneğin Manchester United ciddi olarak ilgilenmişti Arda ile Moyes zamanında. Türkiye'den de teklifler aldık ancak bizim Arda için çizdiğimiz kariyer planında transfer yoktu. Bu sezon sonunda yani 28 yaşında bir transfer yapmalı diye düşünüyoruz. Bu transfer de olacaksa Avrupa'nın ilk 8 takımından birine olmalı. Aksi takdirde yapmayız.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!