comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Emre'nin tek derdi bu!..

22 Eylül 2012, Cumartesi 17:02

Atletco Madrid'e transfer olan ve Hapoel Tel Aviv maçında ilk kez forma giyen Emre Belözoğlu, mutlu olduğunu ama daha fazla süre almak istediğini söyledi.

Atletico Madrid'in geçtiğimiz perşembe günü Hapoel Tel Aviv'le oynayıp 3-0 kazandığı Avrupa Ligi karşılaşmasında ilk kez forma giyen A Milli Takım'ın kaptanı Emre Belözoğlu, mutluluğunu İspanyol medyasıyla paylaştı.

İspanyol medyasının geneline göre Hapoel Tel Aviv karşısında takımın en iyisi olan Emre Belözoğlu, Hapoel maçında oynadığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Marca'ya konuşan tecrübeli oyuncu; "Kişisel olarak çok mutluyum. İlk kez 11'de başladım ve iyi oynadım. Şimdi umut ediyorum ki, yavaş yavaş sürem artmaya başlar ve daha fazla oynayabilirim, tek derdim bu"
Hapoel galibiyetine ve takım başarısına da değinen Emre; "Bütün takım muhteşem iş çıkardı. 90 dakika boyunca maç taktiğine bağlı kaldık ve işimiz kolaylaştı. Hem, kimin oynayıp kimin oynamadığı önemli değil ya da ne kadar süre aldığınız. Önemli olan o sürede nasıl oynadığınız. Atletico başarılı olduğu sürece kimin oynadığının önemi yok. Önemli olan Atletico'nun başarısı." diyerek sözlerine son verdi.

Milli takımımızın bir diğer yıldızı Arda Turan'ın da oynadığı Atletico, La Liga'da oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 5. sırada  bulunuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!