comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Atletico Madrid büyük fırsat tepti!

23 Şubat 2014, Pazar 23:59

Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone Real Madrid maçını düşünerek önemli oyuncularını dinlendirince bunun faturası ağır oldu. Şampiyonluk hedefi olan Madrid ekibi Osasuna'da 3 puan bıraktı.

İspanya La Liga'da şampiyonluk hedefi olan Atletico Madrid ağır ve beklenmedik bir yenilgi aldı. İlk yarıda yediği gollerle 3-0 geriye düşen Madrid temsilcisi mücadeleyi Osasuna karşısında bu skorla yenik kapattı.

Ev sahibi ekibin gollerini 6. dakikada Alvaro Cejudo, 21'de Emiliano Armenteros ve 42. dakikada Roberto Torres kaydetti. Atletico sezonun en kötü performanslarından birini gösterdi ve neredeyse maç boyunca pozisyon üretemedi.
 
Arda Turan, Miranda, Raul Garcia gibi as oyuncularını yedek başlatan Diego Simeone bunun karşılığını ağır şekilde aldı. İlk devrede kalesinde 3 gol birden gören Madrid temsilcisi ilk devreden maça havlu attı.
 
Barcelona'nın da Real Sociedad'a yenildiği haftada bu skorlar Real Madrid'i 63 puanla lider yaptı. Atletico Madrid 60 puanda kaldı. Osasuna ise önemli bir 3 puan alarak 29 puana yükseldi.
 
Atletico Madrid ligde önümüzdeki hafta Real Madrid'i konuk edecek. Osasuna ise Levante'ye konuk olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!