comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

'Diego' sordular, 'Arda' dedi

17 Şubat 2014, Pazartesi 10:30

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, basının Diego Ribas'ın neden yedek kaldığıyla ilgili sorusuna Arda Turan'ın da içerisinde bulunduğu orta saha oyuncularını sayarak, fazla sayıda çok iyi oyuncuları olduğunu söyledi.

İç sahada Valladolid'i 3-0 mağlup eden ve zirvedeki 60'şar puanlı 3 takımdan biri olan Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone, basına açıklama yaptı.

Simeone; "Ligde topladığımız 60 puandan mutluyuz ama önümüzde 14 maç ve daha çok alınacak puanvar. Her maçı tek tek ele alıyoruz" dedi.

Valladolid maçını yorumlayan Arjantinli teknik adam; "Maça iyi başladık, alan kapattık ve birbirimize yakın oynadık. Onlar da çıkmak isterken sürekli top kaptırdı ve biz de ihtiyacımız olan boşlukları bulduk. Bu oyunla da 3 puanı kazanan taraf olduk. Attığımız ilk 2 gol stratejimiz sonucu geldi. Bu tip maçlarda konsantrasyonu en üst seviyedde tutmak ve belirlediğimiz stratejiye harfiyen uymak gereklidir" ifadelerini kullandı.

DIEGO'YU SORDULAR, ARDA DEDİ

Diego Ribas'ın yedek kalmasıyla ilgili gelen bir soruya Simeone; "Onunla birlikte Avrupa Ligi'ni kazandık. Arda Turan, Raul Garcia, Mario, Tiago ve Diego muhtepşem oyuncular ve hepsini tek tek kullanacağız" yorumunu yaptı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!